Nyitottabb világot ígérnek a fejlesztők a The Surge 2-höz

2018. február 20.
1.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Deck13 bejelentette, hogy teljes gőzzel készülődik a The Surge 2, várható volt, hogy a külföldi magazinok azonnal megkörnyékezik őket, hogy egy-egy interjúval és trükkös kérdéssel újabb részleteket húzzanak ki belőlük.

Eredményt azonban csak az Everyeye és a Hobby Consolas újságíróinak sikerült elérniük, akik Jan Klose kreatív igazgatót és Hetényi Ádám dizájnert tudták mikrofonvégre kapni, akik többek között elárulták, hogy minden eddiginél nyitottabb világ vár majd a játékosokra a The Surge 2-ben.

Persze a játék ettől még nem lesz teljesen open world, inkább csak tágasabb pályákra kell számítanunk, melyek mellett megjelenik a karakterkészítés lehetősége, de hősünk fejlesztése mellett a nehézséget is magasabb szintre állítják, méghozzá mélyebb és összetettebb harcrendszerek és alaposabb mellékküldetések társaságában.

A The Surge 2 pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de az biztos, hogy valamikor jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
2 hozzászólás

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Na kíváncsian várom.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Ez elég jól hangzik. És öröm látni hogy magyar a dizájner!

válasz erre
The Surge 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljarDAVE profiljakylx profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profiljaManiac profilja