Nyilvánosságra hozták a PS3-as Deus Ex tárhelyigényét

2011. augusztus 18.
1.9441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Sokan már előre sejtették, hogy a Deus Ex franchise újdonsült képviselője óriási méreténél fogva némi kellemetlenséget okoz majd azoknak, akik rendszerint híján vannak a tárhelynek - hisz az óriási kapacitású Blu-ray lemez korántsem elegendő, ha a háttérben munkálkodó olvasó még nem nőtt fel a feladathoz.

A lent látható kiszivárogtatott kép alapján immáron kétség sem fér hozzá, hogy még a szabatos és rendkívüli erővel megáldott PlayStation 3-nak is szüksége lesz a puskára.

Nyilvánosságra hozták a PS3-as Deus Ex tárhelyigényét - 2. kép

A Deus Ex: Human Revolution egy rendkívül kényes jószág, és elvárásai heves pislogásra ösztönözhetnek minket; a Square Enix büszkesége ugyanis mintegy 50GB-ot nyom majd, ami nyersen tálalva alaposan kerékbe törné a Sony-család játékkonzoljának meghajtóját.

Amennyiben augusztusi terveitek közt szerepel a Deus Ex megvásárlása, hát ideje elkezdeni nagytakarítani azon a merevlemezen, egészen addig, amíg fel nem szabadítotok számára 3GB-ot: ekkora szabad helyre tart igényt az Eidos akció-RPG-je. (Ezzel szemben az Xbox 360-as verzió csupán szerény 66MB-ot követel meg.)
2 hozzászólás

Ryo san

13 éve, 8 hónapja és 12 napja

Mit bánom én mennyit pakol fel,csak jönne már!Ejnye Shade de gonosz vagy,biztos ördög volt a jeled már az oviban is! röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 8 hónapja és 13 napja

Azért komoly, látszik mennyivel fejlettebb a PC! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja