Nyilvánosságra került két új, női operátor arca a Rainbow Six: Siege-ből

2016. január 09.
2.5381
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Amikor legutóbb hallottunk a Rainbow Six: Siege első, közelgő DLC-jéről, sajnos csak a dátum elhalasztását vehettük tudomásul, ám most örömhíreket kaptunk: ezek a képek valószínűleg az expanzióból származnak.

Több weboldalon is felbukkant a két női operátort ábrázoló fotó, mely közvetlenül az Operation Black Ice-ból szivároghatott ki. A Ubisoft azóta már eltávolított egy rövid életű videót, mely a nyolc új karakterből négyet, két férfit és két nőt mutatott be és utóbbiak állítólag kísértetiesen hasonlítanak az itt láthatókra.

Amíg várjuk a hivatalos fejlesztői megerősítést, vessünk egy pillantást a képre, melynek tetején feltehetőleg a kanadai, alján pedig az amerikai operátorhölgyet tekinthetjük meg. A jobb oldali illusztráció medvecsapdára utalhat, melyet valószínűleg az előbbi karakter fog alkalmazni.

Nyilvánosságra került két új, női operátor arca a Rainbow Six: Siege-ből - 2. kép

6 hozzászólás

movi

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Most olvastam, hogy állítólag konzolokra 14-én jön a frissítés, ami orvosolja a problémát! Úgy legyen...

válasz erre

movi

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Inkább a szervert csinálnák meg, mert tele van hibával! Sokszor megszakad a kapcsolat, illetve nem lehet bejelentkezni, vagy amit nagyon nehéz tolerálni, mikor játék közben tűnik el a szerver! Elég gáz egy olyan játéknál, amin csak multi van! Ennyi, ilyen jellegű hibával nem találkoztam egy játéknál sem. Kár, mert maga a játék nagyon bejön! Szóval pont le...rom milyen az új karakter szeme, így is van 24 operátorom, azzal el lehet lenni bőven. Tehát kedves Ubisoft, SZERVER javítás kéne!

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem néznek ki rosszul, de hogy ezért csússzon...

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nah, ilyenekért csúszik a játék mert ilyen baromságokat kell bele fejleszteni? Szuper!

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Bájosak!

válasz erre

kpal

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szép szeműek .

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaNeko0130 profiljatotyak profiljaMarduk profiljamarco profiljaElisorne profiljarititi profiljawazko profiljamarco profiljaImperator profilja