Nyilvános béta változat jelenik meg az IE 7-ből

2005. december 09.
1.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft tervei szerint az négy hónapon belül megjelenteti a következőgenerációs Internet Explorer nyilvánosan letölthető tesztváltozatát.

Dean Hachamovitch, a Microsoft Internet Explorer-rel foglalkozó fejlesztőcsapatának vezetője szerint még 206 márciusa előtt megjelenhet ilyen formában az IE 7, vagyis jóval a Vista operációs rendszer megjelenése előtt ízelítőt kaphatnak belőle az érdeklődők. A beta változat várhatóan szinte ,mindent tud majd, amit a végleges szoftver, mivel megjelenésének célja Hachamovitch szerint az, hogy mindenki kipróbálhassa, hogyan működik weboldalával, alkalmazásaival, szoftver-kiegészítőivel.

A Windows XP alá készült IE 7-ről ezek aztán minden adatot begyűjtenek, és elvégzik a végső simításokat. Ez nagy előrelépés, hiszen ma csak a Microsoft alkalmazottai és külön kiválasztott béta-tesztelők tehetik rá kezüket a régóta várt szoftverre, a valós életben még nem állta meg a próbát. Az IE 7 megjelenését a Firefox óta nagyon várják, különösen miután a Mozilla által kifejlesztett rivális elérte a 8 százalékos piacrészesedést, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az ablakon belüli (tabbed) külön böngészőfelületek használata, valamint több ablakhoz is csak egy példányban kell elindítani a szoftvert.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja