Nyáron indul az EU PlayStation Blog

2009. április 09.
1.9381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Three Speech megszűnésének híre tegnap járta be a gamer sajtót, a fél hivatalos PlayStation blogként jegyzett site sírba vonul, méghozzá napokon belül, április tizenhetedikén.

A bejelentést követően többen úgy vélték, hogy ezzel automatikusan, azonnali hatállyal átveszi a szerepét a szintén tegnap bejelentett utódja, a hivatalos EU PlayStation blog, ám a dolgok azért mégsem ily mértékben kimértek és gördülékenyek időnként.

A lényeg, a lényeg, ne fél éves távlatokban tessék gondolkodni, az Európának szánt hivatalos PlayStation blog valamikor a nyár folyamán tölti ki a Three Speech után hátrahagyott hézagot, egyelőre pontos dátum nélkül.

Szintén sikerült kiderítenünk, hogy az officiális utód több neyelven lesz elérhető, a kezdeti időkben csak angolul, majd a későbbiekben elérhető lesz a francia, a német, a spanyol és az olasz megfelelője is.

Európa meghatározó nyelvei, mi sajnálatos módon nem férünk bele a magyarral a szűkre szabott keretükbe. Egyelőre ennyit erről a frontról, érdeklődve várjuk a végkifejletet, hiszen fontos nekünk, mint megbízható, elsőrangú információforrás.
1 hozzászólás

Tibit

16 éve, 3 hónapja és 7 napja

Érdekes lett a cikk képe! De ez most, hogy?
Nincs vele semmi bajom, csak meglep...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja