Nyáron érkezik az XP-n is futó Media Player 11

2006. április 20.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Cnet értesülései szerint a Microsoft még idén júniusban kiadná továbbfejlesztett médialejátszó szoftverének, a Media Playernek a 11-es verzióját, amelyet aztán később integrálnak a 2007-ben debütáló Vista operációs rendszerbe.

A szoftveróriás képviselőinek elmondása szerint az érkező alkalmazás kompatibilis lesz a Windows XP-vel is, azonban az ezen az operációs rendszeren futó Media Player nem fogja tartalmazni a 11-es verzió összes újításait.

A nyárra ígért lejátszó hatékonyabb szinkronizálási megoldással érkezik , azaz a "Reverse Sync"-funkció segítségével a felhasználóknak lehetőségük nyílik majd a hordozható készülékekről számítógépre való adatmásolásra is, így például PC-re menthetjük digitális fényképeinket vagy a mobiltelefonról vásárolt zeneszámokat. Ezen kívül azonban az MTV-vel közösen kifejlesztett Urge letöltő-platformmal is kompatibilis lesz az új Media Player, és alkalmas lesz az a másolásvédett tartalmak konvertálására is. Így például a hasonló videó- illetve audiófájlokat optimalizálni lehet majd a szoftverrel a hordozható médialejátszó készülékekre is, vagyis kisebb, gyengébb minőségű állományokká lehet átalakítani azokat. A közlemény szerint azonban az Apple FairPlay-formátumát a 11-es verzió sem fogja támogatni.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWickedSick profiljadrift3r91 profilja