Nyáron debütál Európában a Kingdom Hearts: Birth By Sleep

2010. március 18.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja végre hivatalos közleményben adta a világ tudtára, hogy a PlayStation Portable exkluzív Kingdom Hearts: Birth By Sleep a Japán régiókon kívül is tiszteletét teszi, így például természetesen Európában is, hogy elmesélje számunkra, mi is történt a közel 10 éve, még 2002-ben PlayStation 2-re megjelent első epizód történései előtt.

Sajnos se napra, de még hónapra pontos dátumunk sincsen a debütálással kapcsolatban, de annyi már biztos, hogy a forró nyári hónapok valamelyikén szaladhatunk érte a boltokba, persze csak akkor, ha birtokunkban van egy PSP játékkonzol.

A játék egyébiránt soha nem gondolt sikereket ért el szerte a világon, maguk a japán szerepjátékgyáros fanatikusai sem gondolták volna, hogy a Disney és a Square Enix házasságából ekkora csoda jöhet létre, márpedig a számok azt igazolják, hogy mégis. A több epizódot is megélt szériából ugyanis immáron 14 milliónál is több példány kelt el, amely bizony egy óriási számadat, és nem csak tiszteletre ad okot, hanem arra is, hogy tűkön ülve várjuk a játék új epizódjának megérkezését, amely még egyszer, az idei nyáron lesz esedékes a mi régiónkban. Várjuk a pontosításokat!
Kingdom Hearts: Birth By Sleep a Japán régiókon kívül is tiszteletét teszi, így például természetesen Európában is, hogy elmesélje számunkra, mi is történt a közel 10 éve, még 2002-ben PlayStation 2-re megjelent első epizód történései előtt.'>
nincs még hozzászólás

Kingdom Hearts: Birth By Sleep
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja