Nyáron jelenik meg a Tequila Works első videojátéka

2012. január 20.
1.5721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tequila Works indie stúdió bejelentette, hogy Deadlight címre hallgató első játékuk várhatóan még ezen a nyáron megjelenik, méghozzá kizárólag az Xbox Live kínálatában, a Microsoft Studios segedelmével.

A játék egy roppant izgalmas, leginkább az Alan Wake hangulatára hajazó horrorisztikus kaland lesz, amelyben a fejtörők válnak domináns tényezőkké. A Deadlight ugyanakkor egészen az 1986-os esztendőbe kalauzol minket, Amerika nyugati partjaira, ahol apokaliptikus körülményekkel találkozik majd hősünk, aki a Randall Wayne névre hallgat és hamar rájön, hogy csak akkor maradhat életben, ha eltűnik a körzetből.

A Tequila Works csapata - aki esetleg nem tudná -, 2009 szeptemberében alakult Madriban, vezetője pedig Raúl Rubio Munárriz és Luz Sancho Rodríguez lettek, akik a játékipar két igazi veteránjai, olyan projektekkel a hátuk mögött, mint például a Commandos, a Motorstorm, a Castlevania: Lords of Shadow, a Diablo III, a Heavy Rain vagy éppen az Overlord II.

Ez a lista elég komoly referenciát jelent arra vonatkozólag, hogy tárt karokkal várjuk a csapat első videojátékát, avagy a horrorisztikus kalandokat képernyőinkre varázsoló Deadlightot.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 21 napja

Nem baj, horrorból sosem elég!mosolygó smiley Hadd szóljon!mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 21 napja

Ismerős történet!Kár hogy ezt már pár játékban feldolgozták!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja