Nyáron kerül piacra a HP VR hátizsákja

2017. április 18.
3.4931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A virtuális valóság piacán mostanság hatalmas újdonságokkal nem találkozhattunk, a PC-s vonalat két nagy rivális osztja meg egymás között, hozzájuk pedig tavaly több nagy gyártó is megszellőztetett pár érdekes kiegészítőt.

A 2016-os esztendő egyik nagy trendje a VR hátizsák volt, melyen jó néhány óriás dolgozott az elmúlt hónapokban. A Zotac, Dell, Intel és MSI mellett a Hewlett-Packard volt az, akinek egy egész érdekes megoldása került elő tavaly, nemrég pedig azt is megtudtuk, hogy mikor kerül piacra az Omen X.

A vállalat ugyanis nyár elején, júniusban tervezi piacra dobni a terméket, melyet HTC Vive és Oculus Rift tulajdonosok is használhatnak majd. A súlya valahol 5 kiló alatt lesz, míg az akkumulátora cserélhető, amire szükség is lehet, hiszen egy telep nagyjából 1 órányi szórakozást tesz lehetővé.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

És ugyan miért jó, ha hordozható? Gyaloglás közben nyilván használhatatlan, mert a szememem van a szemüveg, nem látom a külvilágot. Ha meg nem útközbenre tervezték, akkor jó a normál vr megoldás is.

válasz erre

1000feri

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

ki a célcsoport???

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 10 napja

Lesz olyan aki ilyet vesz?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja