Nyáron indul a PUBG első e-sport bajnoksága

2018. április 24.
3.4971
Maniac profilja, adatai
Maniac
Brendan Green és a PUBG Corp bejelentette, hogy a PlayerUnknown's Battleground töretlen népszerűségének köszönhetően még idén nyáron elindítják a PUBG első e-sport bajnokságát, mely PUBG Global Invitaional 2018 név alatt kerül megrendezésre.

Minderre ráadásul tőlünk nem is olyan túl távol kerül sor, hiszen a kérdéses bajnokság Berlinben lesz, méghozzá július 25. és július 29. között, részeként pedig a világ 20 legjobb csapata mérheti majd össze egymással a kakaskáját az összesen 2 millió dolláros összdíjazásért.

Érdekesség, hogy a bajnokság részeként két bajnokot is választanak majd - és bizonyára ennek megfelelően alakulnak a versenyek -, ezáltal egyet, aki belső nézetből, egyet pedig, aki külső nézetből tudott az élre törni.

A PUBG kapcsán egyébiránt már tavaly is megrendeztek egy bajnokságot, de arra akkor a gamescom 2017 keretein belül került sor, és mindössze 350 ezer dolláros összdíjazásért küzdöttek a felek, most azonban egy sokkal komolyabb rendezvény várható.
4 hozzászólás

muki

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ennek legalább látom értelmét! Nem úgy mint az ösztöndíjnak.

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem rossz díjazás!

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Az komoly díj!

válasz erre

Vidoros

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mondjuk ennél a játéknál meg is értem.

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaturatur profiljamarco profiljaHellblade profiljaGargameth profiljatotyak profilja