Nyáron érkezik a Dead Rising: Watchtower folytatása

2016. február 19.
3.5391
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha van köztetek olyan egyén, akinek tetszett a tavalyi Dead Rising: Watchtower filmecske, és szívesen megnézne egy folytatást is a Capcom zombis címe alapján, akkor van egy jó hírünk.

A Legendary Digital Media legfrissebb hírei szerint ugyanis idén nyáron már érkezik is a Dead Rising: Endgame című alkotás, amivel kapcsolatban több reménysugarat táplálhatunk, mint elődje kapcsán, lévén azok a srácok állnak majd mögötte, akik a Warcraft filmet is készítik.

A művet ismét Vancouverben forgatják majd, rendezője Pat Williams, írója pedig a Terminator Salvation-t is jegyző Michael Ferris, és az előző részért felelős Tim Carter lesznek. A Variety beszámolója szerint a film főszerepét ismét Jesse Metcalfe játssza majd, aki mellett olyan színészek is feltűnnek, mint Keegan Connor Tracy és Dennis Haysbert. A film bemutatását idén nyáron várhatjuk.
6 hozzászólás

rDAVE

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Költői kérdés: Valaki látta az első részt?

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Erről tényleg csináltak filmet?
Jó tudni róla.

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

A filmet nem láttam, de gyakorlatilag nem is nagyon tud az átlagember a létezéséről, engem se nagyon izgat, a folytatás pláne nem.

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Király. Hallottam hogy lesz majd, de aztán olyan csend volt körülötte hogy ki is maradt...

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az elsőről sem tudtam! Na rá is keresek gyorsan.

válasz erre

kpal

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nyami-fali

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kokasbalazs profiljaRyutheStaR profiljaLaci721 profiljaManiac profiljarDAVE profiljaWhiteFang profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaMonyo profiljaTurbie profiljawegh profiljakylx profiljaleventecos profiljaszattila profiljaturatur profilja