Nyár elején jön a The Elder Scrolls Online: Console Enhanced PS5-re és Xbox Series X-re

2021. április 01.
29.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A töretlen népszerűségnek örvendő The Elder Scrolls Online hamarosan megkapja saját next-gen frissítését, miáltal a publikum felújítva élvezheti a szoftvert PS5-ön és Xbox Series X-en, lévén a Bethesda és a Zenimax bejelentette az újgenerációs variáns premierdátumát.
Advertisement

A The Elder Scrolls Online: Console Enhanced címre keresztelt változat egészen konkrétan június 8-ára várható, amely természetesen grafikailag több fejlesztést is magában hordoz, valamit immáron stabil 60 FPS mellett élvezhetjük a kérdéses MMORPG-t. A töltési idők is megrövidülnek, tehát összességében egy sokkalta jobb élményt kapunk, és mindez ingyenes lesz a már meglévő játékosok számára.

Nézd nagyban ezt a videót!




Ezenfelül a The Elder Scrolls Online: Blackwood expanzió is életjelet adott magáról egy vadonatúj trailer formájában, ami PC-n június 1-jén debütál, míg konzolokon június 8-án a Gates of Oblivion kaland keretein belül.

The Elder Scrolls Online hamarosan megkapja saját next-gen frissítését, miáltal a publikum felújítva élvezheti a szoftvert PS5-ön és Xbox Series X-en, lévén a Bethesda és a Zenimax bejelentette az újgenerációs variáns premierdátumát.'>
2 hozzászólás

Gólem

3 éve, 2 hónapja és 18 napja

SSD jó sokat dob rajta alapból.

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja és 18 napja

Korrekt verzió lesz belőle!

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja