NVIDIA grafikus kártya TV vevővel

2004. május 19.
2.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az NVIDIA Corporation újabb Personal Cinema termékkel bővítette választékát.

Az új kártya TV és FM vevőt, valamint egyéb multimédia képességeket tartalmaz. A vállalat elsősorban nagy teljesítményű grafikus kártyákat szállít a piacra, de az új termék, amely nagy teljesítményű grafikus lapkát tartalmaz, nem csak 3D játék-gyorsító, de a digitális szórakoztatás egyéb fajtáit is támogatja. Az új eszköz a Personal Cinema termékcsalád tagja és az NVIDIA grafikus kártya-családjának partnere.

A Personal Cinema FX 5700 a GeForce FX 5700 grafikus processzorlapka teljesítményét használja ki a multimédia megoldásokhoz. Az új NVIDIA Personal Cinema kártya a felhasználóknak megengedi a TV és FM rádió vezérlését, illetve a műsorok figyelését, valamint rögzítését, és képesek lejátszani a DirectX 9.0 játékokat. A Personal Cinema kártyák a GeForce FX 5200, 5600 vagy 5700 lapkákon alapulnak.

A legújabb Personal Cinema eszköz - az FX 5700 - tartalmaz integrált TV vevőt, VIVO képességeket, rádió-frekvenciás távvezérlőt (USB vevővel), komponens-out videó támogatást a HD (high definition = nagy felbontású) és az SD (progresszív scan/standard definition = szabványos felbontású) TV formátumokhoz, továbbá DVI és D-Sub csatlakozókat a monitorok különböző típusaihoz.

A multimédia képességekkel kombinált grafikus kártya piacot eddigi története során az ATI Technologies uralta "ALL-IN-WONDER" (AIW) sorozatú termékeivel. Az ATI leggyorsabb AIW terméke az AIW 9800 PRO a RADEON 9800 PRO grafikus processzoron alapul, ára 399 dollár. A Personal Cinema FX 5700 már kapható, mégpedig 128MB és 256MB változatokban.

Kapcsolódó linkek:
nVidia Corporation
1 hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaRonalddo profiljaWickedSick profilja