NPD Group Szoftver - Július

2009. augusztus 14.
1.6781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha a hardverek fogyásai visszaesnek, az természetesen egy láncreakciót indít be, melynek következő mellékhatása a szoftverek fogyásának lassulása, valamint a kiegészítő hardverek iránti keresletre szintén negatív hatást gyakorol.

Az észak-amerikai régióban a szoftverek iránti kereslet huszonhat százalékkal csökkent a tavalyi évben produkáltakhoz képest, de a hardveres szekcióban tapasztalt DS dominanciának itt most nem érezzük hatását, a legkelendőbb játék ugyanis júliusban a Nintendo Wii exkluzív, Wii Sports Resort, MotionPlus bundle volt.

A frissen megjelent címből félmillió fogyott, mögé pedig az NCAA, PlayStation 3-as, valamint Xbox 360-as kiadása sorakozott, csak pont fordított sorrendben. Innentől kezdve, a Fight Night Round 4-et leszámítva csupa Nintendo-s, túlnyomórészt first party anyag sorakozik az elit tízesben, a lista további, érdekesebb állomásairól pedig az elkövetkezendő napokban, hetekben fogunk értekezni, mikor is az NPD exkluzív adatokkal bombázza a külföldi sajtó egy kiszemelt képviselőjét. Igen, a Gamasutra-ról van szó. Akkor jöjjön a rangsor, hamarosan folytatjuk a heti, japán hardver és szoftver toplistákkal, maradjatok velünk.

NPD Group Szoftver - Július

1. Wii Sports Resort (Wii Motion Plus) - WII - Nintendo - 508K
2. NCAA Football 10 - 360 - EA - 377K
3. NCAA Football 10 - PS3 - EA - 237K
4. Wii Fit (Balance Board) - WII - Nintendo - 164K
5. Mario Kart (Wheel) - WII - Nintendo - 157K
6. Mario Kart DS - NDS - Nintendo - 132K
7. Pokemon Platinum Version - NDS - Nintendo - 116K
8. Fight Night Round 4 - 360 - EA - 116K
9. New Super Mario Bros. - NDS - Nintendo - 102K
10. EA Sports Active - WII - EA - 97K
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

A Wii sports magasan vezet, ez itt is látszik. Csak egy, max 2 hétre maradt el a toplistától, de mindig sikerült visszahoznia magát az élvonalra.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja