Novemberre csúszott a Serious Sam 3 megjelenése

2011. október 03.
1.9771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amikor már azt hinnénk, hogy minden sínen van és csupán napok választanak el minket egy adott videojáték megjelenésétől, akkor a legtöbb esetben biztosan történik valami rossz.

A Serious Sam 3 esetében például egy csúszás, az eredetileg október közepére várt videojáték megjelenését ugyanis a Croteam csapata novemberre tette. Minderről a stúdió egyik vezető fejlesztője, Alen Ladavac adott ki hivatalos közleményt, aki néhány szóban megpróbálta megmagyarázni, hogy miért is kellett egy hónappal későbbre tenni a premiert.

Alen elmondása szerint nagyon keményen dolgoztak azon, hogy a Serious Sam 3-mal tartani tudják a korábban október 18-ra kitűzött határidőt. Az utóbbi néhány napon azonban rádöbbentek arra, hogy olyan hibákkal és hiányosságokkal rendelkezik a program, amelyek miatt muszáj tovább formálniuk a játékmenetet, kigyomlálni a bugokat és optimalizálni a grafikus motort. Az ébresztőt egyébiránt leginkább a béta tesztekből származó visszajelzések szolgáltatták számukra, így kénytelenek voltak egy hónappal elcsúsztatni a játék debütálását, ami ennek köszönhetően csak november 22-én jelenhet meg.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

Bravó! Évek alatt nem jönnek elő hibák??? Hogy? Akkor minek vannak tesztelőcsapataik? Haggyuk már...

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

Addig jo amig a fejlesztok ki akarjak javitani a hibakat. Vannak akik inkabb sietve kiadjak, aztan majd valamikor johet a javito patch raja. En az elobbire szavaznak.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

ehh miért nem lepődök meg...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja