November közepétől feketébe öltöznek a Nintendo Wii kontrollerek

2009. október 14.
1.6991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korábban beszámoltuk arról, hogy a Nintendo nem csak hazai pályán dobja forgalomba a fekete színben legyártott Nintendo Wii kontrollereket, hanem Észak-Amerikában is értékesíteni kívánja azokat, méghozzá karácsony előtt.

A terven a kiotói óriás nem változtatott, viszont a mai nappal beárazta, majd be is dátumozta őket. A tengerentúlon november tizenhatodikától lehet kasszákhoz cibálni az elegáns, fekete WiiMote/Nunchuk felállást, ez már hivatalos.

A fekete WiiMote mellé a gyárban egy színben hozzá passzoló MotionPlus-t is csomagolnak, ezért pedig kereken ötven zöldhasút kell a pénztáraknál leszurkolni. A fekete Nunchuk-ot különálló perifériaként dobják forgalomba, érte lényegesen kevesebbet, mindössze húsz Dollárt kell kicsengetni a távozás előtt.

Európai megjelenésről továbbra sem tudunk, erős a gyanúnk, hogy ha lesz is valaha, az már nem ebben az évben érkezik meg az öreg kontinensre. Japánban a Nintendo Wii konzol is öltött magára fekete burkolatot, a parányi szigetországban augusztus óta vásárolható meg az új, eleganciát sugárzó színezetben. A fekete gép kivándorlásáról tudomásunk szerint a Nintendo eddig nem nyilatkozott.

November közepétől feketébe öltöznek a Nintendo Wii kontrollerek - 2. kép

2 hozzászólás

hellokitti

15 éve, 8 hónapja és 15 napja

Az...nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Kitta

15 éve, 8 hónapja és 15 napja

Lassan mindenki rájön, hogy a Fekete a legjobb...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja