November elején érkezik a Jak & Daxter: The Lost Frontier

2009. október 11.
2.6721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei ismét Jak és Daxter éve lesz, a mókás páros visszatér a képernyőkre otthon és útközben egyaránt, de ezúttal nem a Pajkos Kuytáék mancsai közül érkeznek kalandozni.

A High Impact Games vállalta korábban magára a nem kis feladatot, hogy folytassák a sztorit, amit a kiváló csapat, a Naughty Dog vitt egészen négy epizódon keresztül. Ők még hevesen gondolkodnak, hogy újra elővegyék-e második közismert franchise-ukat egy új generációs folytatás erejéig, addig viszont lesz nekünk egy zsebes rész, egy PlayStation 2-es porttal megtámogatva.

A produkció végre zöld jelzést kap november elején, az amerikai PlayStation Blog-on bejelentették a hivatalos premier dátumot, amely az ősz utolsó havának harmadik napjára esik. A produkció egyaránt elérhető lesz digitális, valamint lemezes formában ettől a naptól kezdődően, legalábbis a tengerentúlon. Az európai megjelenésről hivatalos szó tudomásunk szerint eddig nem esett, de ha tippelnünk kéne, nagyjából ez időtájra tennénk a PAL-os verziók érkezését is. Ezzel kapcsolatban még várjuk a Sony konfirmációját, addig is van egy videónk, pár friss képünk és a végleges, hivatalos dobozkép...


November elején érkezik a Jak & Daxter: The Lost Frontier - 2. kép


November elején érkezik a Jak & Daxter: The Lost Frontier - 3. kép


November elején érkezik a Jak & Daxter: The Lost Frontier - 4. kép


November elején érkezik a Jak & Daxter: The Lost Frontier - 5. kép



#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja