Novemberben várható az Omerta: City of Gangsters megjelenése

2012. augusztus 17.
2.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tropico-sorozattal elhíresült Haemimont Games csapata bejelentette, hogy legújabb projektjük, avagy az Omerta: City of Gangsters a tervek szerint valamikor az ősszel fog végleges formát ölteni a stúdió falai között, ami azt jelenti, hogy legkésőbb novemberben már a boltok polcaira is kerülhet az Atlantic City fiktív városába repítő maffia-szimulátor.

Az egyelőre még csak kevesek által ismert Omerta: City of Gangsters betöltését követően egyenesen az 1920-as évekbe kerülünk vissza, az igazi kalapos gengszterek korába, ahol az alvilág egyik jeles alakjaként kell üzemeltetnünk virtuális bűnbandánkat.

A maffia élére állva így nem csak kis "családunk" személyre szabásával fogunk foglalatoskodni, hanem azzal is, hogy ki, mikor és hol követ el különféle bűncselekményeket, legyen az egy bankrablás, netán egy rivális banda likvidálása.

Az alkotás erőteljesen a menedzserjátékokra emlékeztető stílusjegyeket is felvonultat majd, legnagyobb érdekessége pedig, hogy az akciók is hangsúlyos szerepet kapnak, amelyek nem valós időben, hanem körökre osztottan fognak zajlani.

Az Omerta: City of Gangsters várhatóan PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni, legfrissebb információink szerint idén novemberben.
4 hozzászólás

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

Kicsit gta fíling

válasz erre

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

Kicsit gta fíling

válasz erre

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

Nagyon várósnak tűnik.

válasz erre

Vendég

8 éve, 8 hónapja és 5 napja

Ez jóóó!

válasz erre
Omerta: City of Gangsters
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaManiac profiljaWickedSick profilja