Novemberben Európában is megjelenhet a BlazBlue: Continuum Shift 2

2011. október 02.
2.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arc System Works európai divíziója a hétvége folyamán bejelentette, hogy várhatóan november 4-én kerül az európai boltok polcaira a BlazBlue: Continuum Shift 2, amely várhatóan Nintendo 3DS-re és PlayStation Portable konzolokra készül.

Ez annyit jelent, hogy egy nap alatt két minőségi videojátékot is kapnak majd a PSP szerelmesei, hiszen éppen a mai napon értekeztünk nektek arról, hogy november 4-én kerül az itteni boltok polcaira a Persona 2: Innocent Sin and Legend of Heroes: Trails in the Sky is.

Míg azonban a Persona 2-vel a szerepjátékokat kedvelők fognak szívesen játszadozni, addig a BlazBlue: Continuum Shift 2 az árkád verekedések szerelmeseinek fog örömöket okozni, méghozzá hosszútávon, hiszen két sztori móddal a fedélzeten lát napvilágot, így a történetet átélhetjük majd a Sector Seven vagy a NOL Academy oldaláról is. Ha tehát egy igazi árkád verekedős alkotásra vágyunk PSP-re vagy Nintendo 3DS-re, akkor november 4-én már kereshetjük is a boltok polcain a BlazBlue: Continuum Shift 2-t.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 16 napja

ielyet mért nem adnak ki boxra?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 16 napja

frankó manga játék, kár hogy nincs pspmszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja