Novemberben érkezik és az előfizetéstől függ majd az Xbox 720 ára?

2013. április 26.
3.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Paul Thurrott - aki korábban már több ízben is jelentett a next-gen Xbox konzollal kapcsolatban - nemrégiben újabb pletykákat hozott nyilvánosságra, így állítása szerint november első napjaiban számíthatnak a rajongók a Microsoft újgenerációs konzoljának premierjére.

Paul azt is megerősítette mindemellett, hogy 500 dolláros árkategóriában érkezik a masina, de lesz egy előfizetéses változat is, amiért csak 300 dollárt kell fizetnünk, cserébe azonban néhány hónapig havonta 10 dollárt kell csengetnünk az Xbox Live Gold előfizetésért.

A fentiek mellett kiderült továbbá újfent, hogy a masinához állandó internetkapcsolat szükségeltetik majd, és az sem zárható ki, hogy egy Windows 8-alapú operációs rendszer fog futni rajta. És, hogy mégis miért kellene elhinnünk a fentieket? Mindössze azért, mert Paul Thurrott volt az, aki már a hivatalos bejelentés előtt is május 21-re tette az Xbox Event időpontját...
4 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

Remélem nem kell neki állandó net ,mert akkor gonosz bácsiknak nehéz lesz a dolguk szomorú smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

***** drága gép lesz akármennyire is próbálják ezt leplezni...szomorú smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

Hiszek a Palinak és megmondom őszintén, nagyon tetszik is így ez a konstrukció. Ha mondjuk két évig kell a havi 10 dolcsit csengetni akkor simán megéri, mert majdnem féláron hozom el a gépet. Ráadásul most is van Liveom úgyhogy ez nagyon jó lenne így!

válasz erre

csirkee

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

Hát...árban nem is annyira rossz de gondolom ez itthon nem egészen így fog alakulni szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja