Novemberben érkezik az Apache: Air Assault

2010. augusztus 31.
3.1081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard hivatalosan is közzétette a felhasználók számára az Apache: Air Assault című repülőgép-szimulátor program pontos kibocsájtási dátumát.

A matéria 2010. november 9-én fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A produktumban a játékosok különböző típusú Apache harci helikoptereket irányíthatnak, amelyek egyéni felszereléssel rendelkeznek, továbbá az összes helikopternek megvan a saját erőssége és gyenge pontja. A projekten az orosz Gajjin Entertainment stúdió fejlesztőcsapata munkálkodik teljes erőbedobással.

A játékban a világ legveszélyesebb háborús övezeteibe repülhetünk a harci helikopterünkkel, a cél az, hogy megakadályozzuk, illetve megelőzzük a kegyetlen és véres terrorista akciókat. A késztermékben két fős kooperatív mód lesz, amelyben egyszerre ketten irányíthatják ugyanazt az Apache helikoptert. A multiplayer mód sem maradhat ki a programból, erről is gondoskodtak a készítők. A szoftverben 16 légi és szárazföldi missziót kell teljesítenünk,továbbá olyan különleges helyszíneket utazhatunk be felülnézetből, mint Afrika partjai, Közép-Kelet hegységei és Közép-Amerika dzsungelei.


Novemberben érkezik az Apache: Air Assault - 2. kép



Novemberben érkezik az Apache: Air Assault - 3. kép



Novemberben érkezik az Apache: Air Assault - 4. kép



Novemberben érkezik az Apache: Air Assault - 5. kép



Novemberben érkezik az Apache: Air Assault - 6. kép



Novemberben érkezik az Apache: Air Assault - 7. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja