Novemberben Nintendo Switch-re is megjelenik a Resident Evil: Revelations 1-2

2017. szeptember 07.
4.1261
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom is egyre nagyobb szeletet akar kivágni magának a Nintendo Switch növekvő tortájából, és bár új címekkel egyelőre még ritkásan szolgálhat, de azért a Resident Evil-sorozat jövőjét így is igyekszik megalapozni a platformon.

Amint ugyanis kiderült, még idén novemberben Nintendo Switch-re is megjelenhet a Resident Evil: Revelations első és második része, mindkettő megszépült kinézettel, a platformhoz szabott irányítással, Joy-Con támogatással, valamint a Raid játékmóddal, ami online és lokális kooperatív móddal vértezi fel a játékokat, illetve utóbbi csak a második epizódot.

Mivel a Nintendo Switch cartridge alapú adathordozója elég sovány adatmennyiség tárolására alkalmas, a Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil: Revelations első része kap csak helyet a dobozos változatban rögtön telepíthető formában, a Revelations 2 csak egy letölthető kódként kerül az adathordozó mellé.

A Resident Evil: Revelations 1-2 várhatóan november 28-án jelenik meg Nintendo Switch-re Európában és Amerikában egyaránt.
2 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 6 napja

Nagyon sok régi cím jön a Switch-re, amiket igazából más platformokon is lehet játszani, ezekért felesleges Nintendo konzolt venni.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 1 hete

Mondom én hogy kell egy Switch. Nagyon elkezdett élni!

válasz erre
Resident Evil: Revelations
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljamarco profiljaMarduk profiljadrift3r91 profilja