Novemberben Nemzeti Videojáték Múzeum nyílik az Egyesült Királyságban

2018. október 16.
3.8981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Állandó videojátékos tárlat nyílik hamarosan az Egyesült Királyságban fekvő Sheffield városában, ahol november 24-én nyitja majd meg a kapuit a Nemzeti Videojáték Múzeum névre keresztelt intézmény.

A röviden NVM részeként az érkezők nemcsak megnézhetik majd, hanem ki is próbálhatják a különféle játékkonzolokat és árkád gépeket, miközben innovatív tárlatok és bemutatók várják a látogatókat a videojátékok történelméből, az egészet átitatva megfelelő mennyiségű kulturális körítéssel, miközben az egyedülálló kiállításokból megismerhetjük az iparágat a kezdetektől egészen napjainkig.

A Nemzeti Videojáték Múzeum alapját a korábban Notthingamban működött, szeptember elején azonban bezárt National Videogame Arcade adja majd, ezáltal az ott lefektetett hagyományokat folytatják tovább, miközben helyet biztosítanak eseményeknek, fesztiváloknak, valamint annak is, hogy a fejlesztők és a játékosok találkozzanak egymással.

A múzeumnak egyébiránt olyan támogatói vannak már most, mint Ian Livingstone (Fighting Fantasy, Games Workshop), Andy Payne (British Esports Association), Sumo Digital (LittleBigPlanet 3, Sonic & Sega All-Stars Racing), Rebellion (Sniper Elite), Rami Ismail (Nuclear Throne, Luftrausers) és Masaya Matsuura (PaRappa the Rapper).
5 hozzászólás

C64 fun

5 hónapja, 3 hete

MUST HAVE PLACE! Ott a helyem.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete

Ezt muszáj lesz megnézni!

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 3 hete

De jól hangzik!
Elmennék oda szívesen.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 3 hete

Wow, ez rohadt menő lehet!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete

De tök király!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaTidus profiljatotyak profiljaHellblade profiljamarco profiljarDAVE profiljadedikiraly007 profiljaM.O.R.P.H. profiljametrox95 profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaDav2377 profilja