Novemberben érkezik az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

2019. augusztus 14.
4.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microids bejelentette, hogy még idén ősszel felkerül a boltok polcaira az OSome Studio által fejlesztett legújabb Asterix & Obelix videojáték, így újra nagy kalandra indulhatunk a két ismert gall mesehőssel.

Az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir várhatóan november 21-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is, amit egy friss és egyben kapcsolódó trailer vezetett fel számunkra, melynek utolsó másodperceiben a játék első mozgóképeit is megtekinthetjük.

Ez alapján sok változás nem várható a korábbi részekhez mérten, az ismert gall páros új kalandjában ugyanis újfent hőseink speciális képességei, az akciók és a fejtörők kapják a központi szerepet, szuper rajzfilmes körítés társaságában.

Novemberben érkezik az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - 2. kép

Akinek megtetszett az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir, annak jó hír, hogy két speciális kiadásban is begyűjtheti majd! Az egyik egy sima limitált csomag lesz két mini-figurával, míg a valódi gyűjtői kiadáshoz ezek mellé egy 15 centiméteres nagy figura is jár majd Obelix és Dogmatix főszereplésével.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ezt biztos hogy ki fogom próbálni!

válasz erre
Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profilja