Novemberben érkezik az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

2019. augusztus 14.
3.3381
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microids bejelentette, hogy még idén ősszel felkerül a boltok polcaira az OSome Studio által fejlesztett legújabb Asterix & Obelix videojáték, így újra nagy kalandra indulhatunk a két ismert gall mesehőssel.

Az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir várhatóan november 21-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is, amit egy friss és egyben kapcsolódó trailer vezetett fel számunkra, melynek utolsó másodperceiben a játék első mozgóképeit is megtekinthetjük.

Ez alapján sok változás nem várható a korábbi részekhez mérten, az ismert gall páros új kalandjában ugyanis újfent hőseink speciális képességei, az akciók és a fejtörők kapják a központi szerepet, szuper rajzfilmes körítés társaságában.

Novemberben érkezik az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir - 2. kép

Akinek megtetszett az Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir, annak jó hír, hogy két speciális kiadásban is begyűjtheti majd! Az egyik egy sima limitált csomag lesz két mini-figurával, míg a valódi gyűjtői kiadáshoz ezek mellé egy 15 centiméteres nagy figura is jár majd Obelix és Dogmatix főszereplésével.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Mordorer

11 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ezt biztos hogy ki fogom próbálni!

válasz erre
Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljaM.O.R.P.H. profilja