Novemberben érkezik a The Walking Dead harmadik szezonja

2016. szeptember 03.
3.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier címmel érkezik a Telltale Games népszerű zombis kalandjátékának következő évada - jelentették be mindezt maguk a készítők a PAX West keretein belül.

A játék a szokásos platformokra érkezik, méghozzá digitális változatban, illetve egy speciális Season Pass Disc társaságában, amelyen az első epizód kap majd helyet, de a dobozkában találhatunk majd hozzáférést a későbbiekben érkező öt további részhez is.

Mint a bejelentésből kiderült, azon túl, hogy a The Walking Dead: Season 3 magabiztosan folytatja a korábbi években megkezdett történetet, egy vadonatúj kezdetet is jelent egyben, hiszen bejön a képbe Javier, egy az új világban családját védelmező férfi, akit Clementine mellett szintén irányíthatunk, megismerhetünk majd.

Clem egyébiránt újfent központi szerepet kap az új szezonban - nyilván -, így az egykori kislány ma már kész tinédzserként próbál meg szembenézni a különféle veszélyekkel, miközben tovább folytatja a korábbi részekben kikövezett útját.

Novemberben érkezik a The Walking Dead harmadik szezonja - 2. kép

The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier címmel érkezik a Telltale Games népszerű zombis kalandjátékának következő évada - jelentették be mindezt maguk a készítők a PAX West keretein belül.'>
3 hozzászólás

Gólem

8 éve, 3 hónapja és 11 napja

Remélem mielőbb megjelenik egyben, dobozosan, mert nagyon tolnám!

válasz erre

Patrik94

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ez jön majd egyben dobozosan is nem tudjátok?

válasz erre

muki

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Kenjék a hajukra.

válasz erre
The Walking Dead: The Telltale Series
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja