Novemberben érkezik a Destiny 2?

2017. február 09.
3.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas szóbeszédek bukkantak fel a Reddit legsötétebb bugyraiban néhány jól informált felhasználótól a Destiny 2 kapcsán, amiről így erősen pletykagyanús részletek érkeztek, amelyek feldolgozását ennek megfelelően tegyétek meg.

A kiszivárgott részletek alapján a játék folytatása nem egyszerűen csak egy kettes számmal gyarapodik a cím tekintetében, hanem a Destiny 2: Forge of Hope névre keresztelődik, és a történet szerint kronologikusan követi majd a The Taken King expanzió eseményeit, ennek megfelelően miután a Cabal erők megtámadták a várost, a Torony védtelen maradt, így annak rendje és módja szerint el is foglalták, a folytatásban tehát az lesz az Őrzők feladata, hogy megtámadják és visszafoglalják az idegenektől a metropoliszt.

A Bungie állítólagosan már most felkészült arra, hogy számtalan bővítménnyel gyarapítsák a későbbiekben a játékot, ennek megfelelően egy kis csapat már nekilátott az első nagyobb kiegészítő fejlesztésének, amely 2018 őszén érkezhet, de közben 1-2 havonta kisebb tartalmakkal és eseményekkel is bővülhet a felhozatal.

További érdekesség, hogy a készítők teljesen új grafikus motort készítenek a folytatáshoz, amit az alapoktól írtak újra, ennek megfelelően minden, amit eddig elértünk, az megmarad az első részben, vagyis sem karaktereket, sem mást nem örökíthetünk át.

A Destiny 2 egyébiránt a tervek szerint még az idén megjelenhet majd, sőt mi több, a pletyka szerint november 4. és november 18. között számíthatunk rá immáron PC-re is, de tervben van PS4-re, PS4 Pro-ra, Xbox One-ra és Xbox Scorpio-ra egyaránt.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 3 hónapja és 13 napja

Korrekt időpont, majd az E3-on meg jön egy kis kedvcsináló.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Abszolút reálisnak tűnik az időpont.

válasz erre

totyak

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Reddit userek között van pár sokat tudó emberke, akár hihető is a dolog.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaXelosz profiljamarco profiljaiPet profiljaMarduk profilja