November közepén érkeznek az NBA Jam HD verziói

2010. október 22.
1.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Immáron végre hivatalossá érett az NBA Jam különösen kalandos életútjának fináléja, ami azt jelenti a fanatikusok számára, hogy a HD verziókat Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra külön lemezre égetve, önálló alkotásként, dobozban is megvásárolhatjuk majd.

A projekt korábban csak Nintendo Wii-re került bejelentésre, és sokáig úgy tudtuk, hogy csak az NBA Elite 11 mellé csomagolva vehetjük majd meg egy letölthető kód formájában, ám tekintettel a kiemelkedő érdeklődésre, az EA meggondolta magát.

Most pedig ott áll a történet, hogy már megjelenési dátumot is kaptak a HD verziók, amelyek ennek fényében egészen pontosan november 17-től lesznek elérhetők a boltok polcain, méghozzá a klasszikus és sokak által jól ismert kampánnyal, a Tour Remix móddal, valamint a 2 vs. 2 online opcióval. Ha hihetünk a hivatalos nyilatkozatnak - márpedig ezt ajánlott megtenni -, akkor decemberben a játék egy masszív tartalmi frissítéssel szeretné ellátni a fanatikusokat, amelyet telepítve több új játékmód is elérhető lesz, köztük például a Backboard Smash, a Domination Free-for-All, az Elimination és a 21. November 17-én tehát NBA Jam Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, jegyezzük srácok.
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja

Feltételezem, hogy a nagy érdeklődés jobbára a nyugati kontinens irányából érkezett az EA felé. Mindenesetre jobb így, mintha egy nyomi letöltős játék lenne, azokat nem bírom.

válasz erre

Welar

14 éve, 8 hónapja

Én speciál C64-en játszottam utoljára kosaras játékkal, annál biztosan szebb lesz ez a HD változatú játék.
(C64: 1 pixel a labda 6 a játékos)mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja