November első napján érkezik a Horde Command Pack a Gears of War 3-hoz

2011. október 05.
1.6261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft és az Epic Games bejelentették, hogy várhatóan november első napján érkezik meg az Xbox Live kínálatába a Gears of War 3 első komolyabb letölthető tartalma, amely a Horde Command Pack címre hallgat és 800 MS pontos árcédulával kerül fel az Xbox 360 online disztribúciójára.

A csomag egyébiránt megér majd minden egyes fillért, hiszen az illetékesek tervei szerint három új pályát is tartalmazni fog, amelyek a Blood Drive, a Rustlung és az Azura neveket viselik.

Természetesen ez még nem minden, lévén a három új csatatér mellett ugyanennyi új karaktert is kapnak a vásárlók (Onyx Guard, Big Rig Dizzy, Bernie), de két friss fegyver külsőt és 250 pont értékben egy halom új achievementet is. A DLC mindemellett számtalan fejlesztéssel és frissítéssel rendelkezik majd, tehát aki hajlandó lesz 800 MS pontot áldozni érte, biztosan nem bánja meg egy másodpercre sem. Jó hír a Season Pass tulajdonosainak, hogy számukra a Horde Command Pack ingyenes lesz és automatikusan töltődik majd az Xbox Live-ról.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 3 napja

800 ms pontot ez megér

válasz erre

gymtonic74

9 éve, 9 hónapja és 3 napja

Kivancsi leszek ugy 1 ev mulva, hany dlc pakk lesz hozza. Meg csak most jelent meg.

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljadarkomen profilja