November 4-én várható a Sonic Generations premierje

2011. szeptember 13.
1.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega a tegnap esti órákban végre pontot tett egy újabb ügy végére, történt ugyanis, hogy pontos megjelenési dátumot kapott a húsz éves évfordulóját ünneplő Sonic Generations, amely ennek köszönhetően november 4-én várható a boltok polcaira.

Az időpont csak és kizárólag Európára érvényes, tengerentúli datálásunk egyelőre nincs, de mivel elméleti szinten az öreg kontinens lakói vagyunk, ez egyelőre számunkra nem probléma.

A Sonic Generations egyébiránt PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik ebben az időpontban, a lényegesen később megkezdett fejlesztési munkákkal bíró Nintendo 3DS változatok sajnos csak valamikor később, nem kizárt, hogy csak 2012-ben kerülhetnek a boltokba. A játékra ugyanakkor megéri várni, hiszen a klasszikus Sonic élményt szeretné nyújtani a játékosoknak, éppen úgy, ahogyan két évtizeddel ezelőtt megszerettük azt. Ne feledjük továbbá, hogy a Sega egy vaskos gyűjtői kiadást is tervez a játékhoz, amelyről egy korábbi hírünkben számoltunk be nektek.
2 hozzászólás

marco

8 éve, 4 hónapja és 9 napja

Én is várom, jó lesz egy kis száguldozás!

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 9 napja

Nagyon nagyon várom! A MegaDrive óta Sonicozom, iszonyat nagy játék!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja