November közepéig teljesen ingyen leszedheted a Destiny 2-t

2018. november 02.
6.1771
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Blizzardnak már a nyitóceremónia során sikerült nagyot robbantania, ugyanis bejelentették, hogy a Destiny 2-t mindenki ingyen letöltheti november közepéig, ami valljuk be, meglepően nagyvonalú húzás.

Sajnálatos módon nem jár hozzá sem a Forsaken kiegészítés, sem a korábbi bővítmények, viszont az alapjátékot már most letöltheted te is, amit természetesen a Battle.netről tehetsz meg, egészen november 18-ig, utána végleg a tied a játék.

Bár kicsit csalóka az ajánlat, hiszen a teljes értékű élményért a kiegészítők megvásárlása elkerülhetetlen, viszont egészen biztosan sokan fognak örülni már ennek is, főleg azok, akik esetleg régóta ki szerették volna próbálni a Destiny 2-t, de nem érte meg nekik a rá aggatott árcédula.
4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 napja

Erre megint azt mondom, ha Steam-en is lenne, akkor plusz egy sornak behúznám, de már tényleg nem pakolgatok fel mindenféle klienseket ingyen vackokért.

válasz erre

Hentes

6 hónapja, 3 napja

Na neeeeee!!! Gyere csak!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 napja

Aztarohadt!

válasz erre

zender

6 hónapja, 3 napja

Ez mindenképpen nagyon király deal.

válasz erre
Destiny 2
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
BlizzCon 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja