Növelhető Paul Phoenix haja a Tekken 7-ben

2014. október 04.
2.5571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Tekken 7 még mindig úton van a PlayStation 4-es megjelenés felé, de a Bandai Namco jelenleg helyileg teszteli a játéktermi változatot Japánban.

Ez az elő megjelenési stratégia gyakori megoldás keleten, így marketingelik a kiadók a következő címeiket, és persze fontos visszajelzéseket kapnak a beállítási kérdésekről és több fontosabb hibáról.

Ezt az indulást megünnepelve a cég létrehozott egy speciális weboldalt hogy bemutassák azokat a beállítható opciókat, amiket a játékosok kipróbálhatnak a demóban. Több közülük, mint például a tündérszárnyak és a napszemüvegek, a franchise velejárói, de mindig a legfeleslegesebb kellékek a legizgalmasabbak.

Ilyen például a megtalálható Paul Phoenix extra hosszú haja, ami eléggé rajzfilmes irányokba tereli a kinézetét. Kérdés mennyire lehet könnyű összehozni ezt a kinézetet egy elszánt rajongónak egy cosplay során.
Tekken 7 még mindig úton van a PlayStation 4-es megjelenés felé, de a Bandai Namco jelenleg helyileg teszteli a játéktermi változatot Japánban.'>
3 hozzászólás

gokuvsvegita

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Jaj vicces. röhögő smiley De azért nem ezért veszik majd meg. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Igazán fosul néz ki így a figura, de hát ők tudják.

válasz erre
Tekken 7
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja