Notch: Addig érkeznek az update-ek, "amíg az emberek veszik a játékot"

2011. december 01.
1.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
November közepén a Minecraft végre felcseperedett, s megért az 1.0-ás verzióhoz, azonban a "béta" jelző levetkőzésével korántsem tehetünk pontot a történet végére.

A Mojang egy legendának adott életet, és büszke apaként érthető, hogy szándékában áll tovább görgetni az egyedülálló sandbox jelenséget. Markus "Notch" Persson, az alkotópáros tagja nyilatkozatából kiderül, hogy a játék történetét az iránta való érdeklődés diktálja. Tehát még jó darabig nem szorulnak adományainkra a svéd fejlesztők.

Markus Notch elmondása szerint a Minecraft sztori egészen addig nem zárul le, "amíg az emberek veszik a játékot" - addig pedig számíthatunk a további frissítésekre. A csapatnak pedig köztudottan nem kell a szomszédba mennie egy kis sütnivalóért:

"Csomó cuccunk van, amivel ki tudnánk egészíteni" - mondta Notch, aki ugyanakkor egyáltalán nem biztos abban, mivel is kéne kezdeni.

"Igazság szerint még nem töprengtünk azon, melyik feature-t fogjuk legközelebb hozzáadni, mert ez idáig a játék megjelenésére koncentráltunk" - tette hozzá az IGN-nek adott videó interjúban.

És hogy meddig bizonyul töretlennek a játék iránti lelkesedés...? Tekintve a nemrégiben napvilágot látott statisztikákat, az valamikor a távoli jövőben következik be, és bizonyára nem a mi naprendszerünkben.
3 hozzászólás

marco

13 éve, 5 hónapja és 12 napja

Én sem tudok nagyon elmerülni ebbena játékban, akárhányszor nekiállok. Pedig még droidon is megvan, hátha. De nem, nem kap el a Minecraft-láz!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 14 napja

Szerintem meg ****

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 14 napja

röhögő smiley

A Minecraft cool.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja