Nosztalgikus eventtel ünnepelhetjük a World of Warcraft 15. évfordulóját

2019. november 07.
2.5051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen hihetetlen, de idén már 15 éve annak, hogy elindult világhódító útjára a World of Warcraft, aminek apropójából a készítők egy rendkívül nosztalgikus eventet indítottak el, melyet ráadásul hónapokon át élvezhetünk.

A 2020. január 8-ig meghirdetett esemény részeként ugyanis visszatért a játékba több olyan raid, melyek még a The Burning Crusade, a Wrath of the Lich King vagy a Cataclysm kiegészítők korszakában voltak aktívak, de időközben a készítők valamiért eltávolították őket, így végigjátszásukkal, és ikonikus boss küzdelmeik teljesítésével nemcsak értékes ajándékot kaphatnak egy Deathwing névre hallgató repülő mount képében, de egy extra achievementre is szert tehetnek.

Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, az event sok kicsi apróságot is felvonultat majd, így feloldhatunk újabb mountokat, kapunk extra battle petet, belépési jutalmakat, sőt mi több, a Korrak's Revenge battleground is bekerül a játékba.
World of Warcraft, aminek apropójából a készítők egy rendkívül nosztalgikus eventet indítottak el, melyet ráadásul hónapokon át élvezhetünk.'>
1 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 10 hónapja és 1 napja

Érdekes eventnek ígérkezik. Az meg hogy másfél évtizede van már.... Döbbenet. meglepett smiley

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja