No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag

2009. augusztus 10.
2.0191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Gouchi Suda aka Suda51 rendezésében készülő második No More Heroes epizód még messze van a nyugati megjelenéstől, éppen ezért jó érzéssel tölt el minket minden egyes alkalom, amikor friss matériákat, adj Isten, információkat közölhetünk róla.

A Grasshopper Manufacture akció zúzdáját Japánban a Marvelous Entertainment segíti a boltokba egy jelenleg ismeretlen időpontban, majd januárban a UbiSoft izzítja be a motorokat, ők az észak-amerikai kiadásokért felelnek, végül pedig jön Európa, ahol a Rising Star Games-re vár a polcokra juttatásának remélhetőleg jövedelmező feladata, valamikor a tavasz közeledtével.

Travis ismét elképesztően látványos akcióba keveredik, amelyből sokszor dupla Katanájával tudja csak kivágni magát, ami nekünk veszett sok kalimpálást jelent a készülékek előtt. Suda51 korábban azt állította, hogy a No More Heroes-ba mindenképp szeretne pattintani egy MotionPlus kompatibilitást, reméljük, hogy időközben nem tettek le a pontosságot csaknem a maximumra tornászó eszköz támogatásáról.

A fizikai modell és az ellenfelek intelligenciája megkapja a maga turbó löketét, de a játékban elhelyezett ötven darab boss sem kutya, ennyivel kell majd leszámolnunk a folytatásban, plusz érdekesebb mellékküldetések, illetve újabb pankrációs mozdulatok is érkeznek a repertoárba.

A célplatform ezúttal is kizárólag a Nintendo Wii lesz, bár a Marvelous Entertainment kiadásában megjelent alkotások további exkluzivitása erősen kérdéses, amennyiben beválnak a korábbi szóbeszédek, multiplatformizálhatják a kiotói konzolon megbukott franchise-aikat, de erről még hivatalosan nem beszélnek konkrétumokban. Meglátjuk. Most pedig a képek Japánból, egy részük helyben, egy részük a forrás oldalán.


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 2. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 3. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 4. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 5. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 6. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 7. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 8. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 9. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 10. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle: Képzuhatag - 11. kép


No More Heroes 2: Desperate Struggle Galéria
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 10 hónapja és 24 napja

Aaaaz ot..lézerkartd? Meg elejtromoskezek? Mekkora star wars koppintás. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja