Nolan North szerint Mark Wahlberg nem alkalmas Sully szerepére az Uncharted filmben

2020. április 06.
6.7431
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár szinte az egész világ így gondolja, senki sem volt annyira tökös, hogy kimondja: Mark Wahlberg hiába egy óriási tehetség, egyszerűen nem alkalmas arra, hogy egy idősebb tapasztalt fickót alakítson a filmvásznon.

Márpedig az Uncharted mozifilmben éppen egy ilyen szerepet kapott, hiszen ő alakítja majd Sully-t, azonban Nolan North, a Naughty Dog játékának jól ismert szinkronszínésze a Retro Replay podcast részeként kijelentette, hogy szerinte Mark Wahlberg nem alkalmas arra, hogy hitelesen eljátssza Sully-t a képernyőn.

Nolan szerint azonban nagyobb gond, hogy egyelőre szerinte nem sok esély van arra sem, hogy maga a film egyáltalán elkészülhessen, ezért is jobban izgatja most a fantáziáját például a The Last of Us televíziós sorozat.
4 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én imádom Wahlberg filmjeit és akárhogy is próbálnák, nem találnának olyan színészt, aki minden tekintetben megfelel. A sminknek nagy ereje van, ha öregíteni kell, azt is megteszi, ha fiatalítani, azt is. Amúgy meg azért színész az emberke, hogy bármit el tudjon játszani. Nem értem a problémát. De az igaz, hogy kár ezen filózni, mert a film a kanyarban sincs még.

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Sully azért nem annyira öreg, nem értem mi a baj neki Mark Wahlberggel...

válasz erre

Imperator

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Marky Markot én se csípem valamiért, lehet a Max Payne az oka, de valamiért az ő filmjei egyáltalán nem érdekelnek. Sullyként meg én se tudom sehogy elképzelni.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mivel még viszonylag fiatal, ezért valóban.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljakylx profilja adambalonyi profiljaGargameth profilja1000feri profilja