Nőket célzó, új laptop kategória kibocsátására készül az Apple?

2005. december 21.
1.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Felmerült egy olyan új laptop-család kiadásának ötlete, mely már az Intel processzoraira épülne, és kis súlyával, valamint formatervezett küllemével elsősorban a női vásárlókat célozná meg.

Az elemzők szerint az Apple részesedése a noteszgépek piacán 3,9 százalék, ám ezt jövőre 4,7 százalékra tornászhatja fel a vállalat. Ennél akár sikeresebb is lehet a cég, ha valóban létrehoznak egy új kategóriát a márkán belül. A Taipei Times értesülései szerint az Intel következő generációs mobil központi egységeire épülő modellek jelentősen könnyebbek lesznek a jelenlegi Apple noteszgépeknél, és nem elsősorban műszaki adataikkal szeretnék elkápráztatni a vásárlókat.

A vélhetően sem az iBook, sem a Powerbook sorozat részének nem tekinthető új kategória ma már koránt sem extrának tekinthető 12 inches és 15 inches kijelzőkkel kerülne forgalomba. Mivel ma már nehéz olyan márkás gépet venni, melyen ne futna minden hétköznapi alkalmazás, beleértve a középszintű multimédiás szoftvereket, itt sem a puszta teljesítmény lenne a vonzerő. A gépek valószínűleg igen könnyűek lesznek, és tetszetősek, maguk mögött hagyva a sokszor unalma, szürke, vagy egyszerűen igénytelen high-tech kinézetet. A szakértők szerint egy új, izgalmas formavilágot bátran felvállaló sorozat az Apple megbízhatóságával a hátérben nagy sikerre számíthat, különösen a női vásárlók között.
1 hozzászólás

kpal

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

EZ Eu orszagokban nem lehetett sikeres....

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja