Női harcosok is lesznek a Supremacy MMA-ban

2011. február 25.
5.7331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az 505 Games és a Kung Fu Factory kooperációjában készülő Supremacy MMA a legfrissebb információink szerint nem csak egy átlagos, már minden mozzanatában jól ismert ketrecharcos alkotás lesz a színtéren, mint kiderült ugyanis, a férfi harcosok mellett megjelennek a hasonlóan kemény női bunyósok is, így tehát a Supremacy MMA lesz az első olyan ketrecharcos videojáték a világon, amelyikben a gyengébbik nem is megjelenik.



Információink szerint az alkotásban biztosan helyet kap majd Felice "Lil Bulldog" Herrig és Michele "Diablita" Gutierrez - képünkön éppen ők nyúzzák egymást -, akik a sportág szerelmeseinek egyáltalán nem ismeretlen nevek. Hogy a későbbiekben további női szereplők is megjelennek-e majd a játékban, arról egyelőre az 505 Games nem tájékoztatott minket, de nem lepődnénk meg, ha így lenne, hiszen ennek köszönhetően a Supremacy MMA is képes lenne újdonságokat felmutatni a többi MMA játékhoz képest. Megjelenés idén júniusban, kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Ha a többi ilyen játékban még nem voltak csajok, ők meg tesznek bele, akkor szerintem jó ötlet, kell valami egyediség. Olyan mindegy, hogy az ember női vagy férfi karakterrel üti a másikat. Másik verekedős játékokban is simán vannak női karakterek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja