Női főhős és nyitott világ lett volna a Dead Space 4-ben

2018. július 13.
1.5041
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Visceral Games bezárását követően minden reményt elengedtünk a Dead Space negyedik felvonásának elkészülését illetően, most pedig megtudtuk az egyik fejlesztő jóvoltából, hogy hogyan is nézett volna ki a játék.

Ben Wanat, a Dead Space játékok egyik rendezője osztott meg velünk infómorzsákat a soha el nem készült címmel kapcsolatban, például, hogy kukázták volna a trilógia lineáris játékmenetét, és a terv szerint egy nyitott világú stuff készítése volt a cél.

Utánpótlás gyűjtögetés, túlélők felkutatása, saját hajónk menedzselése, ezek mind-mind a Dead Space 4 részét képezték, mely egyébként szakított volna addigi protagonistájával, Isaac Clarke-al, és egy női főhős volt a fejlesztők fejében, aki a Necromorph-ok által elhozott apokalipszisben próbál helytállni.

Nem biztos, hogy ezeket a változtatásokat mindenki örömmel fogadta volna, de most már nem valószínű, hogy ezt valaha megtudjuk.
4 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja,

Erős váltás lett volna!

válasz erre

sony1515

10 hónapja,

kedvenc játékom kár hogy nem lesz már !

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja,

Akkor jobb is hogy törölve lett!

válasz erre

Tommy

10 hónapja,

Magyarul teljesen felrúgták volna a játék saját világát. Nem is baj az a kuka.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaGargameth profiljakylx profiljamarco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljawazko profiljagery1113 profilja