Nintendo Wii-szoba egy kanadai edzőteremben

2007. július 26.
1.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Egy Vancouver-i edzőteremben a különféle gépek mellé egy olyan termet is berendeztek, ahol a Nintendo Wii és speciális távvezérlője segítségével végezhetnek gyakorlatokat azok, akiknek ehhez van kedvük.

Eddig is történtek már olyan kísérletek, hogy edzőtermekben a szobabiciklikre Playstation vagy Xbox konzolt kapcsoltak képernyővel és a megfelelő játékszoftverrel, a komplett ?Wii workout station? elnevezésű virtuális edzőterem azonban ennél jóval komplexebb élményt ígér. A 130 négyzetméteres terembe látogatók ugyanis a valódi sporthoz szükséges testmozgásokat végezhetik a Wii távvezérlője segítségével, legyen szó akár teniszről, vagy éppen boxról.

A valósághű élményt elősegítik a nagyméretű kivetítők, amelyeken a karakterek virtuális környezetben követik a játékosok mozgását.

Nathan Mellalieu, a Studeo 55 elnevezésű edzőterem tulajdonosa a sajtónak elmondta, hogy a Wii-termet igyekeznek beépíteni a látogatók normál edzésprogramjába, azaz bemelegítésként vagy levezetésként alkalmazzák. A döntő szempont az, hogy az emberek a konzol nyújtotta élmény segítségével minél inkább szórakozásnak tekintsék az egészséges testmozgást.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez de tök jó, a kockák is kedvet kapnának a testmozgáshoz

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tommy profiljasony1515 profiljaImperator profiljarDAVE profilja