Nintendo Wii-re látogat a Sid Meiers Pirates!

2010. április 27.
1.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sid Meier neve egyértelműen külön fejezet a videojátékok történelemkönyvében, hiszen az úriember ott volt a kezdetek kezdetén, nevéhez pedig olyan óriási alkotások fűződnek, mint például az 1987-ben debütált Pirates!, amely akkoriban még C64-re látott napvilágot, majd az évek során az összes akkor futó platformra, így többek között Amigára, Atari ST-re és egyebekre is.

Egészen hat esztendőig, 1993-ig maradt a rivaldafényben, ekkor jelent meg ugyanis a program Gold verziója, majd a szakma eltemette, és régi jó játékként emlékezett rá.

Néhány évvel ezelőtt viszont újra elővették a nevet, és egy újragondolt formában, egy nagyon jó remake készült belőle, ennek hála pedig ellátogatott PC-re és PSP-re, majd 2008-ban mobilokra is. A sikersztori azonban úgy tűnik továbbra is folytatódik, lévén az ESRB frissítései szerint a Sid Meier's Pirates! Nintendo Wii-re is ellátogat a jövőben. Mindezt egyelőre hivatalos közlemény sajnos még nem támasztotta alá, de a korbesorolási lista (ITT megtekinthető) már felér egy kiadói bejelentéssel. Örülhetnek hát a Nintendo masinájával rendelkezők, a nagy leleplezés talán éppen az E3-on lesz.

1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Én mindig régi jó játékként emlegetem a pirates-t, nagyon sokat játszottam vele anno. Egy Wii-s környezetben parádés lehet pl. a báli tánc

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja