Nintendo Wii - Nintendo DS: Line-up videóösszefoglalók

2008. október 02.
2.5281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo idén már nem igen rúghat labdába, ami a nagyobb volumenű, csoportos bejelentéseket illeti.

A mai konferencia volt a legkiválóbb alkalom arra, hogy egy vevőcsalogató tűzíjátékot rendezzenek karácsony előtt. A Tokyo Game Show-n nem képviseltetik magukat, így minden a mai napon lezavart konferenciába sűrűsödött. A feladatot megoldották. Bejelentették az újradizájnolt, felturbózott DSi-t, majd egy halom új játék került bemutatásra, amelyeket két összefoglaló videó formájában mutatunk meg Nektek.

A Nintendo Wii és DS idei, valamint a következő esztendő meghatározó címeinek összefogalalójában számos már bejelentett cím mutatkozik meg, végre mozgásban is. Mivel fogunk játaszani tehát az elkövetkezendő esztendőben? Sokmindennel nem, hiszen számos cím kizárólag a japán piacra készült, mégis érdemes vetni rájuk egy pillantást, majd reménykedni, hogy hozzánk is eljutnak majd.

Wii fronton lesz Cooking Mama 2, Dead Rising: Chop Til You Drop, Klonoa: Door To Phantomile, Castlevania Judgement, Wii Sports Resort, Wii Music, Tenchu 4, Punch Out!!, Sonic And The Black Knight, Animal Crossing: Let's Go To The City és hal jól láttuk, a Tatsunoko Vs. Capcom is érkezik Wii-re. Ez utóbbi igencsak meglepő. Nézzetek bele és szívjátok magatokba.

Nintendo Wii 2008-2009 Line-up
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Nintendo DS 2008-2009 Line-up
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt