Nintendo Wii az idei év legnépszerűbbje a Ködös Albionban

2009. augusztus 13.
1.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo minden előzetes elvárások felett teljesít az Egyesült Királyságban, egyszerűen nincs ellenfele a szigetországunkban.

A legfrissebb adatok szerint a kiotói forradalom az idei évben is magasan a legkeresettebb konzolmasina a briteknél, csak január óta közel nyolcszázezer darabos fogyást regisztráltak belőle, ezzel a teljes populáció arrafelé öt és félmilliós nagyságrendűre duzzadt. A Nintendo handheld masinái sem szégyenkeznek.

A Nintendo DSi, a DS család legújabb tagja háromszázhetvenezres példányszámban kelt el idén, az április első hetében történő megjelenése óta, míg közvetlen előde, a DS Lite hatszáznyolcvanezer vásárló kosarában kötött ki az idei év eddig eltelt periódusában. A már forgalomból kivont első DS kiadásból így mostanáig 1.6 millió értékesítettek, míg annak karcsúsított utódjából összesen hét és félmilliót a megjelenése óta. Nézzük meg az áttekinthetőség kedvéért listába rendezve is az eddigi teljesítményeiket az Egyesült Királyságban.

* Nintendo Wii: 5.5 millió
* Nintendo DS: 1.6 millió
* Nintendo DS Lite: 7.5 millió
* Nintendo DSi: 370,000

A darabszámok vizsgálata során ne feledjük, hogy a jelen generációban a Nintendo az egyetlen, aki minden egyes gépét komoly haszonnal értékesítette az elmúlt időszakban, nem voltak súlyos deficitek és mindezt a teljesítményt bármiféle árcsökkentési stratégia alkalmazása nélkül érték el. Bravó! Satoru Iwata és kompániája hangos dalra fakadhat, kissé átírva a Queen örökzöldjét: Wii Are The Champions!
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Wii are the champions Egyébként megérdemelt az öröm, jó gépet adtak ki, úttörő játékélményt kínáltak, mindezt olcsón és hibás gépek nélkül. Én is csak gratulálni tudok

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profilja