Nintendo sikerek Ausztráliában

2008. november 24.
1.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Azzal minden, jól informált emberfia tisztában van, hogy a Nintendo-nak jól szalad a szekér mostanában.

Mind az asztali, mind pedig a hordozható konzol fronton nagyon erős eladásokat produkáltak, szerte a nagyvilágban. Ez alól a kenguruk földje sem kivétel, tudniillik, Ausztráliában megdöntött egy néhány éve fennálló rekordot a kiotói nagyvállalat, sőt, kapásból nem is egyet. A handheld masinájuk átlépte arrafelé a 1.5 milliós eladott példányszámot, ami a PlayStation 2-t trónfosztotta kegyetlen hidegvérrel.

A Nintendo DS-ből több mint 1.5 millió talált mostanáig gazdára Ausztráliában, a döbbenetes szám eléréséhez pedig csupán 194 hétre volt szüksége a duál kijelzős zseblakónak. Ezzel egy rekord dőlt meg, amelyet a PlayStation 2 tartott korábban, a Sony második gyermekének ugyanis 200 héten át kellett küzdenie ezért a mérföldkőért.

A Nintendo nagyobbik konzolja sem vallott szégyent, hiszen azzal mostanra a 750 ezres értékesített darabszámot lépték át, ehhez pedig a Wii-nek 102 hétre volt szüksége. Szintén rekord értékű a dolog, összehasonlítva a PlayStation 2-vel, a Sony veteránjának ezen szám elérése 136 hétjébe telt, Ausztráliában. A Nintendo aláz, rekordokat dönt és meg nem áll. Gratulálunk a nagy N-nek, a ragyogó eredményekhez.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt