Nintendo: Rekordeladások Európában

2010. január 05.
1.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Nintendo büszkén jelentette be, hogy ikonikus játékukból, a New Super Mario Bros.-ból Európában nem kevesebb, mint két és fél millió példány kelt el novemberi megjelenése óta.

A Famitsu-ban még reggel közölték, hogy a játék Japánban a negyedik legkelendőbb alkotás, a szigetországban már 2,4 millió játékos vásárolta meg a legújabb részt. A Nintendo azonban nem csak a vízvezeték-szerelő sikereivel büszkélkedhet, hiszen két konzoljuk is jelentős sikereket ért el térségünkben az elmúlt időszakban.

A Mario Angliában a harmadik legjobban fogyó termék a Modern Warfare 2 és az Assassins Creed 2 után. Európában a Wii és a DS is hatalmas sikereket könyvelhetett el, hiszen a Nintendo elmondása szerint mostanra már közel húszmillió Wii-t vettek le a vásárlók a boltok polcairól. A Wii tulajdonosok közel fele, azaz körülbelül 9 millió ember vásárolt Wii Fit-et is a géphez. A DS még ennél is komolyabb adatokkal büszkélkedhet: összesen negyvenmillió kézi-konzolt adtak el a kontinensen alig 4 év leforgása alatt.
4 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

A Nintendo és a PS eladásai mind a sikerről árulkodnak, de minden konzolnak megvan a sikeres földrajzi elhelyezkedése is. A box meg egyszerűen s*ar röhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 6 hónapja és 9 napja

Protozoli írta:
Az emberek tudják, mi a jó röhögő smiley
én inkább a PS3-at venném

válasz erre

Protozoli

15 éve, 6 hónapja és 9 napja

Az emberek tudják, mi a jó röhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 6 hónapja és 9 napja

Jó sokat adtak el...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja