Nintendo DSi: Áprilisi megjelenés

2009. február 18.
1.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az IGN korábban már bedobta a köztudatba a Nintendo-hoz közeli forrásból szerzett információkat, melyek akkoriban egy áprilisi, amerikai debütöt irányoztak elő, kemény 180 Dolláros árcetlivel a konzolokon.

A Nintendo mai bejelentése szerint a hónap stimmel, hivatalosan április ötödikén fog ugyanis bemutatkozni a VGA kamerákkal is ellátott, harmadik DS inkarnáció az Egyesült Államokban. Mi lesz velünk? Azt egyelőre csak a Nintendo tudja, ám hallgatnak.

Az IGN meg nem nevezett forrásai nem régiben még az árszabást is tudni vélték, azt nem találták telibe, de az igazsághoz igen közel jártak. A pletykák 180 Dollárról szóltak, ezzel szemben a Nintendo kerek tíz Dollárral licitált alá a kiszivárgó információkban foglalt összegnek és 170 Dollárért kínálják majd a hardvert az amerikai boltokban.

Európai megjelenésről egyelőre szó sincs, illetve az már konfirmált, hogy jönni fog, de a dátumot hét lakat alatt őrzik a kiotói főhadiszállás széfjének legmélyén. Jelenleg úgy tűnik, hogy nyárnál előbb valóban nem fut be a kis duál kijelzős masina az öreg kontinensre, de per pillanat nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket. Ez minden, ami történt. Várjuk a további mozgolódásokat.
1 hozzászólás

nemabob

16 éve, 5 hónapja és 22 napja

NEM AZ A FONTOS MIKOR CSAK AZ HOGY JÖJJÖN VAGY NEMmeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja