Nintendo: Bűnhődjön a kalóz!

2010. február 09.
2.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Hatalmasat kaszálhat a Nintendo a közeljövőben! Akár másfél millió dollárt is begyűjthet a japán cég egyetlen New Super Mario Bros.

példánnyal, ami nem kis teljesítmény. Persze ehhez az is kell, hogy valakit beperelhessenek ennyi pénzre. Olyasvalakit, mint például James Burt, aki állítólag aljas módon felrakta az internetre az első warezolt példányt a vízvezeték-szerelő legutóbbi kalandjából. Hála az igazságszolgáltatás gyors rendszerének, az Ausztráliában élő Burtöt elkapták, és most a Nintendo 1,5 millió ausztrál dollárt akar kisajtolni belőle.

A Nintendo elárulta, hogy tavaly novemberben "kifinomult nyomozási technikák" segítségével sikeresen bukkant James Burt nyomára, aki óriási károkat okozott azzal, hogy az első feltört New Super Mario Bros. játékot felrakta egy torrent oldalra. Szerencsétlen fickót így 1,5 millió ausztrál dollárra büntetik, amivel egyértelműen példát akarnak statuálni a Nintendónál. Mi ezt meg is értjük, hiszen az elmúlt három hónapban alig adtak el 10 millió darabot a játékból, így óriási bevételektől eshetett el Burt cselekedetei miatt a cég. Burt természetesen magánszemély, így valószínűleg nem fogja tudni kifizetni ezt az összeget. Kalózok, rettegjetek!
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja