Nintendo Wii U-ra tart a Sacrilegium

2012. június 14.
2.5581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Reality Pump csapata megerősítette, hogy a néhány nappal korábban leleplezett Sacrilegium címre hallgató túlélő horrorjuk nem csak az akkor megerősített PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re fog megjelenni a jövőben, hanem Nintendo Wii U-ra is.

A fejlesztők minderről egy hivatalos közleményben beszéltek a rajongók számára, ám sajnos ebben nem tértek ki külön arra, hogy lesz-e bármilyen exkluzív opció vagy tartalom a Nintendos változatban.

A Sacrilegium egyébiránt az első képek alapján olyan volt, mintha az Alan Wake és a korai Alone in the Dark epizódokat gyúrtuk volna össze egy közös egésszé.

A Two Worlds II-t is elkészítő Reality Pump egyelőre még magáról a játékról sem osztott meg velünk túl sokat a múltban, csak az biztos, hogy egy túlélőhorror lesz, amelynek keretein belül egy fiatal hölgy, Alex bőrébe bújhatunk, akinek oldalán igazi rémálmok fognak majd megelevenedni képernyőinken, ahogyan az a fentiekben is elhangzott, nem csak PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on, hanem Nintendo Wii U-n is.
Sacrilegium címre hallgató túlélő horrorjuk nem csak az akkor megerősített PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re fog megjelenni a jövőben, hanem Nintendo Wii U-ra is.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 21 napja

Stewenwolf írta:
Jaj de jó lenne megtudni legalább azt hogy melyik évben jön majd!
Tuti hogy csak jövőre.

válasz erre

Stewenwolf

12 éve, 9 hónapja és 21 napja

Jaj de jó lenne megtudni legalább azt hogy melyik évben jön majd!

válasz erre
Sacrilegium
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja