Nintendo E3 2011 konferencia és Wii U részletek

2011. június 07.
2.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Nintendo E3-as konferenciája után több volt a kérdés a fejekben, mint a válasz.

Gyakorlatilag a következő generációs Wii-nek csak egy darabját láthatta, aki figyelemmel kísérte a közvetítést, mi is csak vakaróztunk, miután lezajlott az esemény. A legtöbb kérdés azzal kapcsolatos,hogy mi is az a Wii U, egy kontroller, vagy egy új konzol? Megosztjuk veletek a választ és egy sor bővebb információt a Nintendo E3 2011 konferenciájáról. Természetesen a játékfelhozatal is terítékre került, lesz új Mario, na de Luigi is, de jönnek a hardcore nevek is, úgy mint Assassin's Creed, Battlefield 3, Harry Potter és Batman!

Nintendo E3 2011 konferencia és Wii U részletek - 2. kép

Kezdjük mindjárt a végén, tehát hogy pontosan mit is takar a Wii U. Az elnevezést a következő generációs Wii kapta, ami mind teljesítményben, mind szolgáltatásaiban messze felülmúlja elődjét. A specifikációkat előző hírünkben megtaláljátok, erre nem is térnénk most ki. A konzol ugyanúgy áll egy alapgépből és irányítóból, mint elődje, a nagy különbség, ami a zavart okozta a mátrixban egy időre, hogy maga a kontroller is úgy néz ki és olyan funkciókra képes, mint akár egy tablet pc. 6,2 incses képátlójú érintőképernyővel rendelkezik, aminek a segítségével most már nem csak a televízió képernyőjére fókuszálunk majd játék közben, hanem a kontrolleren is történnek az események, akár egyszerre, akár külön. A konzol fogja streamelni a megjelenítendő tartalmat a kontroller képernyőjére. Ez rengeteg érdekes távlatot nyit meg a fejlesztők előtt, amiről áradoztak is azonnal a show után.

Nintendo Wii U debut

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


A Wii U és a Nintendo 3DS között tökéletes lesz az összhang, hiszen lesznek olyan címek, amit egyik konzolról a másikra vihetünk át és fordítva. Ez hajaz a PS3 és a Vita közötti kommunikációra. Az új Wii Hd lesz természetesen, ennek és a forradalmian új technológiának megfelelően ömleni kezdenek rá a hardcore címek is.

Nintendo E3 2011 konferencia és Wii U részletek - 3. kép

Nintendo 3DS fronton is finom dolgok várnak a játékosokra, jön a Mario Kart 3DS, az Ocarina of Time 3D, a Nintendo 64-es Star Fox 3DS verziója, a Luigi's Mansion 2 és a Super Mario 3DS is! Igen, jól olvastátok, kézikonzolra Super Mario! Aztán még mi szem szájnak ingere, Kid Icarus Augmented Reality kártyákkal, Nintendo eShop rengeteg letölthető játékkal, nehogy már épp ők maradjanak ki. És indul a Virtual Console szolgáltatás is, amihez az első fecske az egyik első The Legend of Zelda játék.

A Wii U-ra érkező játékok is kapósak lesznek, érkezik majd a Lego City Stories, amely egy GTA-szerű sandbox játék lesz, és persze nem maradhat ki az új Super Mario sem. Az új konzol fel fog nőni teljesítményben a jelenlegi két HD konzolhoz, ezért egyre több nagy név érkezik. Jön például a Batman Arkham City, az Assassins Creed Revelations, a Dirt 3, az Aliens Colonial Marines, a Ghost Recon Online és a mindezidáig pletyka szintjén emlegetett Darksiders 2 is!

Nintendo E3 2011 konferencia és Wii U részletek - 1. kép

Na és persze Battlefield 3, Tekken, Ninja Gaiden 3 és a Harry Potter széria is. Játékban tehát nem lesz hiány már a kezdetekkor sem, azonban ezekre a csodákra 2012-ig még várnunk kell, a Wii U ugyanis akkor kerül forgalomba.

A játékok trailereit külön fogjuk bemutatni!
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 15 napja

Super Mario nélkül nem is lenne Nintendo a Nintendo!

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 15 napja

ez lenyűgöző cucc!

válasz erre

marco

9 éve, 5 hónapja és 15 napja

Igen, ez ígéretes konzol lesz. És nagyon jó lehetőségek vannak a plusz képernyőben.

válasz erre

Shade

9 éve, 5 hónapja és 16 napja

Nagyon király! Végre nem csak egy gyerekes idiótaság.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaXelosz profiljamarco profiljaiPet profiljaMarduk profilja