Nintendo Switch-re is megjelenik a Shovel Knight

2017. január 12.
3.6881
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy aprócska névváltoztatás után ugyan, de a Yacht Club Games legfrissebb bejelentései szerint Nintendo Switch-re is megjelenik a korábban még mosógépekre és nagynyomású mosókra is napvilágot látott Shovel Knight című retro platformer.

Az ásós lovag kalandjai várhatóan Shovel Knight: Shovel of Hope címmel érkezhetnek meg erre a platformra is, ami azt kívánja jelezni a vásárlók számára, hogy az alkotás a jól ismert kampány mellett tartalmazza a Plague of Shadows és a Specter of Torment kiegészítőket is, méghozzá a korábban megjelent összes bővítmény mellett, további extrák - többek között egy negyedik kampány és egy új játékmód - ígéretével.

Hogy a Shovel Knight Nintendo Switch-re érkező változata tartalmaz-e valamilyen extrákat, azt egyelőre nem tudjuk, ellenben egyelőre még az sem ismert, hogy mikor számíthatunk majd az új hardverre érkező portra.
5 hozzászólás

William

1 éve,

illik a nintendohoz

válasz erre

totyak

1 éve,

Egyelőre nagyon halovány az a lista, amikről biztosan tudjuk, hogy jön Switch-re. Szinte csak korábbi címek újrakiadásai erre a konzolra.

válasz erre

petrovicsz írta:
De durva a platformlistája.
Hát nincs nagy igénye így mindenen elfut. Cikkbe is benne van hogy még egy nagynyomású mosóra is felinstallálták.

válasz erre

petrovicsz

1 éve,

De durva a platformlistája.

válasz erre

wegh

1 éve,

Ez a játék tökéletes lesz erre a konzolra is. Hordozható módban és nagy képernyőn is megállja a helyét

válasz erre
Shovel Knight
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Malibutomi profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljatotyak profiljaWillThaWheel profiljagery1113 profiljaVidoros profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljaMarduk profiljaNeurotic profilja