Nintendo Switch-re is megjelenik a Resident Evil 7

2018. május 21.
4.3451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom bejelentette, hogy bár egy igencsak különleges formában, és egyelőre kizárólag Japánban, de Nintendo Switch-re is szeretnék elhozni a Resident Evil 7 című horrorjátékot, méghozzá egy dedikált felhő alapú szolgáltatásként.

A játék odakint már május 24-én megjelenhet a platformra, és azért csak odakint, mert a Nintendo ezzel egy új rendszert tesztel, ezáltal bár a játékot ugyanúgy meg kell majd vásárolnunk - 2 ezer jent, azaz nagyjából 18 dollárt kóstál -, de ezért cserébe még csak digitális példányt sem kapunk, hanem egy garantált hozzáférést a Resident Evil 7-hez 180 napon át, méghozzá bárhol és bármikor.

A 180 nap lejártát követően ismét meg kell váltanunk a kérdéses jegyet, és az egész előnye leginkább az, hogy a felhő alapú megoldás miatt a 24GB helyett csak mindössze 45MB-ot kell telepíteniük a rajongóknak a gépükre, ami lényegében a Resident Evil 7 felhő alapú szolgáltatásának applikációja, amit elindítva a játékot egy távoli szerver streameli majd a gépezetre, melyen szélessávú internetkapcsolattal élvezhetjük a játékot.

Hogy a játék a nyugati világban is megjelenhet-e majd ilyen formában, az egyelőre kérdéses, ellenben a Resident Evil 7 felhő bizonyára egy teszt, aminek fogadtatása és sikere számtalan dolgot eldönthet a jövőre nézve.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Otthoni használatra még csak-csak elmegy ez a dolog, de hordozható résznél mi lesz a megoldás? Tud a Switch táblagép része mobilnetet?

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Háááááát...... Ez a felhős játék dolog nem az igazi....

válasz erre

Hentes

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Ebbe a megoldásba már sokan belebuktak, nagy nevek is, pl Sony. Nem erőltetném.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt